Eleccions al Consell d'Estudiants 2004
Pàgina Web de la Candidatura d'Alexander Villa Wendt

Seu UIB Eivissa i Formentera

..Vídeo
Aquí faig una petita presentació per a que em conegueu millor, per quin encara no em coneix. Format Windows Player

..Propostes, Si guanyo.....
  • La més important: afavorir la comunicació entre seus i campus de Palma, i fer escoltar la nostra veu, potenciar les activitats de les seus i fer notar la nostra presència.
  • Demanar que la UIB firmi convenis amb les entitats insulars, per poder gaudir de instal·lacions esportives a millor preu i amb els mateixos avantatges que en el campus de Palma.
  • Demanar la millora de les instal·lacions de les seus: A Menorca ampliació de la seu amb Can Rita i a Eivissa ampliació de les dependències i solució dels problemes d'aparcament.
  • Ampliació de la oferta educativa: més carreres, i les existents amb més assignatures optatives i de lliure configuració (demanar que es firmin convenis amb les institucions locals i empresarials per el reconeixements de crèdits de lliure configuració per les seves activitats).
  • Ajudes econòmiques per les associacions i per realitzar activitats com viatges al Campus.
  • Demanar que quan es elaborin els horaris de classe i d'exàmens es facin millor, tenint en compte la situació de les seus: exàmens a l'horari adequat i no tots els mateixos dies.

..Notícies
  • El dia de les eleccions serà el dijous, 22 es instal·larà una taula a ses seus. El horari de votació es de 10:00 a 18:00, en cas que no pugueu, demaneu el vot per correu, es important la vostra col·laboració.
  • Vull agrair als companys menorquins que s'hagin interessat per la meva candidatura i que m'hagin escoltat, la unió fa la força, moltes gràcies.
  • Per presentar el vot per correu es pot realitzar fins a les 15:00 hores del dia 21 de gener.
..Presentació

Hola a tothom!

Com sabeu, sóc Alexander Villa, estudiant de segon DCE a la Seu d'Eivissa i Formentera i em presento com a representant de la carrera al Consell d'estudiants (CE) de la UIB en les properes eleccions.

El CE és el màxim òrgan de representació de l'alumnat a la UIB (organitza activitats, mostra la seva postura vers les decisions que afecten a l'alumnat, etc...) D’aquí neix la seva importància i el fet de que com a Seu hem d'estar representats. Si volem estar representats, tot hem defer pinya i aconseguir amb els nostres vots ser-hi, ja que si ens ho proposem, podem fer-lo: Ens hem de fer sentir a Palma, hem de dir que existim com a Seu, i que volem participar activament en la vida universitària i volem que ens tinguin en compte: fer valdre els nostres drets. L'única manera és tenir veu i vot a Palma, encara que sigui petita, al menys ser-hi.

També vull aprofitar el moment, per demanar a Menorca la seva col·laboració i suport: com a Seu sentiran les mateixes inquietuds que nosaltres, i per això els ha d'interessar com a nosaltres ser-hi presents: jo penso representar-los igual com si fossin els meus companys d'Eivissa, com sempre hem de fer pinya totes dues Seus.

Res més, només dir-vos que em voteu, que aneu a votar, ens hi juguem molt!

Per qualsevol suggeriment, proposta o altres, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi a alexander.villa@ebussus.net o deixar el vostre missatge al nostre fòrum.

Una Abraçada, Alexander Villa


..Links d'interès